|
RapCity.eu :: Slovenské hip-hop fórum, hiphopforum, rapcity, download, rapidshare, megaupload, uploaded
|
Aktuálny čas je Sob Júl 31, 2010 3:28 pm
|
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy |
FREE beatz!! Sosnite a hodte koment!!
| Autor |
Správa |
|
Kompo
Junior
Registrovaný: Štv Júl 26, 2007 10:10 pm Príspevky: 97 Bydlisko: NR/BA
|
 Re: FREE beatz!! Sosnite a hodte koment!!
______
nooo toto sa da... :) to uz ma aku taku uroven
_________________ ---> http://www.myspace.com/kompomusic <---
|
| Ned Máj 31, 2009 11:37 pm |
|
 |
|
sakac
Premier
|
______
Cuz, setky popic, ale nemas nejake dlhsie co ti zavadzaju ? ;)
|
| Štv Jún 04, 2009 8:30 pm |
|
 |
|
JohnnyMnemonik
VIP
Registrovaný: Sob Aug 25, 2007 12:29 pm Príspevky: 777 Bydlisko: Mestecko Pri Hraniciach
|
______
Ak chces niektore z tych co su uz tu nie je problem predlzit, neska sem pridam este par novsich bokoviek.
| Štv Jún 04, 2009 8:37 pm |
|
 |
|
sakac
Premier
|
______
Oks ;) Mohli by sme sa aj porozpravat. Chcem skusit nieco nahrat homemade tak by som chcel dlhsi beat. najdes ma na icq: 372838823 ;) thanks
|
| Sob Jún 06, 2009 1:21 pm |
|
 |
|
kunoman
Toy
|
______
to robis na akom programe
|
| Štv Júl 09, 2009 12:26 pm |
|
 |
|
JohnnyMnemonik
VIP
Registrovaný: Sob Aug 25, 2007 12:29 pm Príspevky: 777 Bydlisko: Mestecko Pri Hraniciach
|
______
Reason 3.0 + recycle + akai mpd 16
sakac, sukromna sprava, icq velmi nevyuzivam...
| Štv Júl 09, 2009 12:38 pm |
|
 |
|
kunoman
Toy
|
______
ok ja som si stiahol fl studio
|
| Pia Júl 10, 2009 9:43 am |
|
 |
|
Hypo
Professional
Registrovaný: Ned Sep 02, 2007 1:51 pm Príspevky: 835 Bydlisko: Bardejov / Stropkov
|
______
Ten posledný (klasika 55) by si mi mohol dať, keby si chcel :)
_________________ Východ neni záchod ! Viac info nájdeš na: http://my.hip-hop.sk/Hypo °°° Hypo Kyrie °°°
|
| Sob Sep 12, 2009 8:35 pm |
|
 |
|
rysper
Amateur
|
______
dobrý věci pomalý chladnější...moc se mi to líbí máš eště něco takovýho?prosim tě jestli by to šlo rád bych si poslechl další instra!!!!!dík rysper
|
| Pon Sep 14, 2009 10:22 pm |
|
 |
|
wolf20
Zero
|
______
JohnnyMnemonik píše: Len registrovani uzivatelia mozu pozerat odkazy na tomto fore! Registrujte sa alebo sa prihlaste na forum. Len registrovani uzivatelia mozu pozerat odkazy na tomto fore! Registrujte sa alebo sa prihlaste na forum. Len registrovani uzivatelia mozu pozerat odkazy na tomto fore! Registrujte sa alebo sa prihlaste na forum. Len registrovani uzivatelia mozu pozerat odkazy na tomto fore! Registrujte sa alebo sa prihlaste na forum. Len registrovani uzivatelia mozu pozerat odkazy na tomto fore! Registrujte sa alebo sa prihlaste na forum. Nazdar chlapce celkom v dobre to znie :) mne sa to akurat hodi aj tieto aj tie co si pridal nižsie neposlal by si mi niake ? vedel by si ich inac aj troska predlžit ?:):P... Ozvy sa alien1505@azet.skhttp://my.hip-hop.sk/Alien15 Dziki...bol by som welmi rad...
|
| Pia Nov 27, 2009 2:53 pm |
|
 |
|
| Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia |
|