no ludia, pochvalte sa - kto skusal mixovat vo virtual dj a aky je vas nazor na digitalne mixovanie ? popripade mate doma nejaky ten digitalny system ako napriklad serato alebo vas drzia klasicke vinyly ? piste svoje nazory a skusenosti, vsetci si to urcite radi precitaju...
Ja som si dááávno (asi 5 rokov do zadu) stiahol Virtual DJ a som si ho aj crackol (proste som bol šťastný vtedy, že sa možem hrajkať).. Teraz mám na notebooku pracovnom Serato, tak sa troška hrajem, ale myslím si, že digi skreče nikdy nebudú také, ako ny platni. V Serate robiť neviem poriadne, zopár ťahaníc hore dole, sledovanie farieb. Na také hrajkanie je to fajn Ale samozrejme viem, že veľa popredných Djs používa digi, Serato a pod.
_________________ Východ neni záchod ! Viac info nájdeš na: http://my.hip-hop.sk/Hypo °°°Hypo Kyrie °°°
Pon Jan 12, 2009 4:33 pm
Mc Cash
Boss
Re: krasne zaciatky...
______
no tak ja sa hrajkam uz nejake 2-3 roky :) a chcel som si kupit hercules dj no preslo ma to a teraz sa venujem beatmakingu a setrim na mpc1000
hodim ukazku z virtual dj po 3 rokoch
nazyval som sa dj scratch preto tam mozete pocut dj scratch pri konci no potom som zistil ze dj scratch uz je tak som rozmyslal nad niecym inym no nic ma nenapadlo....spravil som aj mixtape asi by som tam mal dat ,, ,, lebo ssa hanbim zanho tak ho sem nedam
celkom zaujimava ukazka :) nevedel som, ze na virtual dj sa nieco take da :D minuly tyzden som sa mal moznost vyhrajkat na vinyloch a zistil som, ze respekt ludom, ktori vedia mixovat v kompe bez externych zariadeni... na gramcoch je to jedna krasna basen
Štv Feb 05, 2009 9:50 pm
Mc Cash
Boss
Re: krasne zaciatky...
______
hh dikes....sral som sa s tym asi tyzden ale dolezity je vysledok :)
Ja som si dááávno (asi 5 rokov do zadu) stiahol Virtual DJ a som si ho aj crackol (proste som bol šťastný vtedy, že sa možem hrajkať).. Teraz mám na notebooku pracovnom Serato, tak sa troška hrajem, ale myslím si, že digi skreče nikdy nebudú také, ako ny platni. V Serate robiť neviem poriadne, zopár ťahaníc hore dole, sledovanie farieb. Na také hrajkanie je to fajn Ale samozrejme viem, že veľa popredných Djs používa digi, Serato a pod.
hypík prosím ťa daj mi dáky link kde stiahnem toto serato... a to máš aj s tým videom???
Ja som si to vygooglil, neni to trial verzia, ale tiež to nie je full.. Je to ako keby nejaká skúšobná, no nie časovo obmedzená verzia... Link som tiež videl na hip-hop.sk, keď nejakí DJi o tom hovorili.. Myslím, že Spank alebo taký dakto..
_________________ Východ neni záchod ! Viac info nájdeš na: http://my.hip-hop.sk/Hypo °°°Hypo Kyrie °°°
Sob Feb 14, 2009 2:18 pm
ehm
Junior
mal som odveci nick tak som sa musel prinútiť si spraviť nový.Asi pred rokom,keď som si prvý krát vymýšľal nick,chcel som mať DJ IZZY ale hneď nato som zistil,že už taký existuje.no vymyslel som si sekundárny.Ale teraz oficiálne mám nový. Dj-ing ma baví doteraz už celé 2 roky a keď som sa pýtal môjho kamoša,ktori djuje v jednom klube som mu nejaké svoje dal vypočuť a povedal,že len tak ďalej.budeš mať veľkú budúcnosť.Už sa teším
_________________ divoké-kmene.sk<Svet 3,4,5<izzy1995 ja čakám.svet 3,4-vlastné kmene,ktoré sú úspešné
"Dal by som všetko čo viem za polovicu toho čo neviem."
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia