hip hop shop

RapCity.eu :: Slovenské hip-hop fórum, hiphopforum, rapcity, download, rapidshare, megaupload, uploaded

Kali – Iný nebudem (prod. LKAMA) (2o1o)
Hafner a Beyuz - Raj Surferov (2010)
Aktuálny čas je Sob Júl 31, 2010 3:21 pm

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10 ] 
 krasne zaciatky... 
Autor Správa
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Poslať krasne zaciatky...

______
no ludia, pochvalte sa - kto skusal mixovat vo virtual dj :smile4: a aky je vas nazor na digitalne mixovanie ? popripade mate doma nejaky ten digitalny system ako napriklad serato alebo vas drzia klasicke vinyly ? piste svoje nazory a skusenosti, vsetci si to urcite radi precitaju...

Str Jan 07, 2009 5:49 pm
Profil ICQ
Professional
Professional

Poslať Re: krasne zaciatky...

______
Ja som si dááávno (asi 5 rokov do zadu) stiahol Virtual DJ a som si ho aj crackol :_am_so_happy: (proste som bol šťastný vtedy, že sa možem hrajkať).. Teraz mám na notebooku pracovnom Serato, tak sa troška hrajem, ale myslím si, že digi skreče nikdy nebudú také, ako ny platni. V Serate robiť neviem poriadne, zopár ťahaníc hore dole, sledovanie farieb. Na také hrajkanie je to fajn :wink14: Ale samozrejme viem, že veľa popredných Djs používa digi, Serato a pod.

Pon Jan 12, 2009 4:33 pm
Profil ICQ WWW
Boss
Boss

______
no tak ja sa hrajkam uz nejake 2-3 roky :) a chcel som si kupit hercules dj no preslo ma to a teraz sa venujem beatmakingu a setrim na mpc1000

hodim ukazku z virtual dj po 3 rokoch :comm:

nazyval som sa dj scratch preto tam mozete pocut dj scratch pri konci no potom som zistil ze dj scratch uz je tak som rozmyslal nad niecym inym no nic ma nenapadlo....spravil som aj mixtape asi by som tam mal dat ,, ,, lebo ssa hanbim zanho tak ho sem nedam

noo tu je ukazka z ,,tvorby,, :

Len registrovani uzivatelia mozu pozerat odkazy na tomto fore! Registrujte sa alebo sa prihlaste na forum.

Ned Feb 01, 2009 10:03 pm
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

______
celkom zaujimava ukazka :) nevedel som, ze na virtual dj sa nieco take da :D minuly tyzden som sa mal moznost vyhrajkat na vinyloch a zistil som, ze respekt ludom, ktori vedia mixovat v kompe bez externych zariadeni... na gramcoch je to jedna krasna basen :stretko:

Štv Feb 05, 2009 9:50 pm
Profil ICQ
Boss
Boss

______
hh dikes....sral som sa s tym asi tyzden ale dolezity je vysledok :)

Štv Feb 05, 2009 10:46 pm
Moderátor
Moderátor

______
Hypo píše:
Ja som si dááávno (asi 5 rokov do zadu) stiahol Virtual DJ a som si ho aj crackol :_am_so_happy: (proste som bol šťastný vtedy, že sa možem hrajkať).. Teraz mám na notebooku pracovnom Serato, tak sa troška hrajem, ale myslím si, že digi skreče nikdy nebudú také, ako ny platni. V Serate robiť neviem poriadne, zopár ťahaníc hore dole, sledovanie farieb. Na také hrajkanie je to fajn :wink14: Ale samozrejme viem, že veľa popredných Djs používa digi, Serato a pod.

hypík prosím ťa daj mi dáky link kde stiahnem toto serato... a to máš aj s tým videom???

Sob Feb 07, 2009 6:24 pm
Profil ICQ WWW
Professional
Professional

______
Ja som si to vygooglil, neni to trial verzia, ale tiež to nie je full.. Je to ako keby nejaká skúšobná, no nie časovo obmedzená verzia... Link som tiež videl na hip-hop.sk, keď nejakí DJi o tom hovorili.. Myslím, že Spank alebo taký dakto..

Sob Feb 14, 2009 2:18 pm
Profil ICQ WWW
Junior
Junior

______
ach pls pomozte mi ... jak vitrhnem podmaz a to co tam dava aby som mohol dat nejaky novy rztmus a tak ... napiste na mail pls macro0@zoznam.sk diki moc posting.php?mode=reply&f=143&t=9335#

Pia Feb 20, 2009 2:21 pm
Homeboy
Homeboy
Obrázok užívateľa

______
ja už robim na virtual dj 2 roky a celkom mi to ide.len to je tá vec,že nemám finančné prostriedky na niečo poriadne.

hodím sem nejaké ukážky:

a niečo,čo som skúšal cez fl studio 8.0:

ale mám tu aj tie úplne prvé:

mal som odveci nick tak som sa musel prinútiť si spraviť nový.Asi pred rokom,keď som si prvý krát vymýšľal nick,chcel som mať DJ IZZY ale hneď nato som zistil,že už taký existuje.no vymyslel som si sekundárny.Ale teraz oficiálne mám nový.
Dj-ing ma baví doteraz už celé 2 roky a keď som sa pýtal môjho kamoša,ktori djuje v jednom klube som mu nejaké svoje dal vypočuť a povedal,že len tak ďalej.budeš mať veľkú budúcnosť.Už sa teším
:yahoo1:

Obrázok
Obrázok
divoké-kmene.sk<Svet 3,4,5<izzy1995
ja čakám.svet 3,4-vlastné kmene,ktoré sú úspešné

"Dal by som všetko čo viem za polovicu toho čo neviem."

Štv Jún 25, 2009 2:59 pm
Zero
Zero
Obrázok užívateľa

______
Muj profil dominikos92
už nepouživám
Myslle jsem že mi ho admin smaznul.
Jak jsem mupsal.
Hm ale asi ne
No každopadně to je moje tvorba:
Len registrovani uzivatelia mozu pozerat odkazy na tomto fore! Registrujte sa alebo sa prihlaste na forum.

Pozor!!!
Nově mám videa (Celkem fajne) :hi1:

Str Okt 28, 2009 2:04 pm
Profil ICQ WWW
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia