RapCity.eu :: Slovenské hip-hop fórum, hiphopforum, rapcity, download, rapidshare, megaupload, uploaded
|
Aktuálny čas je Štv Sep 09, 2010 11:33 pm
|
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy |
| Autor |
Správa |
|
emsinic
Moderátor
Registrovaný: Uto Máj 15, 2007 3:02 pm Príspevky: 1231 Bydlisko: Ružomberok
|
 Diskusia
Tuto si môžete spamovať ohladom teg betlu 
| Str Dec 17, 2008 6:44 pm |
|
 |
|
Mehehac
Boss
Registrovaný: Pia Jan 04, 2008 1:54 pm Príspevky: 289 Bydlisko: PPPovažska BBBystrica
|
 Re: Diskusia
papier?  .. take amaterske ne?
______
|
| Str Dec 17, 2008 8:54 pm |
|
 |
|
emsinic
Moderátor
|
Mehehac píše: papier?  .. take amaterske ne? jasne ale tu nejde o navadzanie na vandalizmus :D
| Str Dec 17, 2008 9:06 pm |
|
 |
|
nikko
Moderátor
Registrovaný: Pon Sep 03, 2007 11:28 am Príspevky: 913 Bydlisko: Mesto minimum Undergroundu.
|
by som rovno na stenu...
| Str Dec 17, 2008 11:16 pm |
|
 |
|
Hypo
Professional
Registrovaný: Ned Sep 02, 2007 1:51 pm Príspevky: 836 Bydlisko: Bardejov / Stropkov
|
V pohode.. Neviem tegovať, ale budem prispievať.. A yebať papier.. Rovno na stenu a pojebce ma do riti  Vianoce dneska budú zdobiť nejakú budovu peknú..
_________________ Východ neni záchod ! Viac info nájdeš na: http://my.hip-hop.sk/Hypo °°° Hypo Kyrie °°°
______
|
| Štv Dec 18, 2008 7:45 pm |
|
 |
|
KANZ
Amateur
Registrovaný: Pon Sep 08, 2008 9:04 pm Príspevky: 138 Bydlisko: eFko
|
no myslím, že väčšina príspevkov bude už na nejakú vec, ale musím si zastať emsinica, bo je lepšie keď to tam je aby sa do toho niekto neobul že to je navádzanie na vandalizmus a mohli by byť z toho poťahovačky. moj názor
Mier
_________________ ...TOTO JE VÝTVOR, TOTO JE REALITA...
Ak to skúsiš raz, už s tým nikdy neprestaneš Buď ťa to chytí, alebo ťa rozmetá http://www.skbcrew.blogspot.com
______
|
| Štv Dec 18, 2008 8:14 pm |
|
 |
|
kasuke
Homeboy
|
no nevim ci sa do neceho zapojim...mozno zadam neco na stadion....teda pokial mi cestou nezamrzne can 
_________________ wtf???
______
|
| Štv Dec 18, 2008 8:33 pm |
|
 |
|
emsinic
Moderátor
|
kasuke píše: no nevim ci sa do neceho zapojim...mozno zadam neco na stadion....teda pokial mi cestou nezamrzne can  chlapci fixy nemame to by bolo treba nie nahodou ? :D
| Štv Dec 18, 2008 10:21 pm |
|
 |
|
kasuke
Homeboy
|
to jako s tegu dost npc setko je zamocene ja som myslel ze je povoleny aj can
_________________ wtf???
______
|
| Pia Dec 19, 2008 1:30 pm |
|
 |
|
emsinic
Moderátor
|
kasuke píše: to jako s tegu dost npc setko je zamocene ja som myslel ze je povoleny aj can preco by nemal byt povoleny? ja som dal len ako navrh fixu kedze "mrzne vonku"
| Pia Dec 19, 2008 2:40 pm |
|
 |
|
| Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia |
|