RapCity.eu :: Slovenské hip-hop fórum, hiphopforum, rapcity, download, rapidshare, megaupload, uploaded
|
Aktuálny čas je Štv Sep 09, 2010 11:23 pm
|
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy |
| Autor |
Správa |
|
benjoj
Toy
Registrovaný: Str Aug 20, 2008 9:01 pm Príspevky: 13 Bydlisko: trechtown
|
 Re: The Game
The game je moj na rapa z usa a nech si hovory kto chce co chce podla mna je to druhy 2pac a bude sa o nom aj tak po jeho smri hovorit....sice nehovorim g-unot ale z imperia nam zostal len fifty kery prehrals westom a šušlavy yayo...lyod banks mozno vyda este nieco co sa aj preda aj bude dobre
_________________ tento nick a vsetko co nim bolo napisane ignorujte moje skutocne nazory su nick Fruicik...dakujem za pochopenie
______
|
| Sob Aug 23, 2008 5:59 pm |
|
 |
|
Chater
VIP
|
benjoj píše: The game je moj na rapa z usa a nech si hovory kto chce co chce podla mna je to druhy 2pac a bude sa o nom aj tak po jeho smri hovorit....sice nehovorim g-unot ale z imperia nam zostal len fifty kery prehrals westom a šušlavy yayo...lyod banks mozno vyda este nieco co sa aj preda aj bude dobre paneboze ako ho mozes porovnavat s 2pacom? to je uplne iny level....
_________________ ,,Me only have one ambition, y'know. I only have one thing I really like to see happen. I like to see mankind live together - black, white, Chinese, everyone - that's all." ,,Mám jenom jednu ambici, víš co. Mám jenom jednu věc kterou bych chtěl vidět jak se stane. Chtěl bych vidět lidi žít pohromadě - černé, bílé, Číňany, každého - to je všechno." Bob Marley
______
|
| Sob Aug 23, 2008 8:34 pm |
|
 |
|
Fruicik
Junior
Registrovaný: Str Aug 20, 2008 8:57 pm Príspevky: 92 Bydlisko: Trencin dolinecka
|
Chater píše: benjoj píše: The game je moj na rapa z usa a nech si hovory kto chce co chce podla mna je to druhy 2pac a bude sa o nom aj tak po jeho smri hovorit....sice nehovorim g-unot ale z imperia nam zostal len fifty kery prehrals westom a šušlavy yayo...lyod banks mozno vyda este nieco co sa aj preda aj bude dobre paneboze ako ho mozes porovnavat s 2pacom? to je uplne iny level.... pls ignoruj tu spravu co bola napisana nickom benjoj moj nazor bude pod nickom Fruicik...ked sa budem cet k tomu vyjadrit
_________________ Radšej zomrieť z AIDSom ako s plným vajcom !!
______
|
| Sob Aug 23, 2008 11:48 pm |
|
 |
|
wubanger
Prezident
|
game - podla mna jeden z najlepsich z novej ery

______
|
| Ned Aug 24, 2008 1:33 pm |
|
 |
|
g-unot_petushQa
Zero
|
game ma uzasnu muziku...Jebat G-unit a celeho plesniweho fiftyho.... GgGggg-UnooT Black Wall Street FuuuuuCk SK rap..:)) 
______
|
| Štv Mar 05, 2009 11:32 pm |
|
 |
|
wubanger
Prezident
|
g-unot_petushQa píše: game ma uzasnu muziku...Jebat G-unit a celeho plesniweho fiftyho.... GgGggg-UnooT Black Wall Street FuuuuuCk SK rap..:))  paneboze 

______
|
| Pia Mar 06, 2009 3:40 pm |
|
 |
|
Thomasso
Moderátor
Registrovaný: Pia Nov 30, 2007 8:11 pm Príspevky: 1614 Bydlisko: Považská Bystrica
|
v poslednej dobe som sa do Game-a nejako ,,započúval" hlavne žerem jeho featuringy s Lil´ Waynom
_________________ ...,,človek chce mnoho vecí, no zabúda že niektoré z nich chcú všetci"... nemáte ma radi lebo mám svoj štýl ... vysmiať vás nuly Východ - Západ jeden štát keby máte otázky píšte mi cez SS rád pomôžem každému
______
|
| Pia Mar 06, 2009 3:47 pm |
|
 |
|
BULRO821
Moderátor
Registrovaný: Str Júl 11, 2007 1:21 pm Príspevky: 2473 Bydlisko: RUZINOV spinavy vyjebany 821
|
g-unot_petushQa píše: game ma uzasnu muziku...Jebat G-unit a celeho plesniweho fiftyho.... GgGggg-UnooT Black Wall Street FuuuuuCk SK rap..:))  preco jebes g-unit? a plesniWeho fiftyho? kvoli tomu ze je game pokerovany a je jeba.vy? ne normalne by som chcel pocut preco "ides" za gunot
| Sob Mar 07, 2009 8:33 am |
|
 |
|
Romulus184
Amateur
|
paneboze ako ho mozes porovnavat s 2pacom? to je uplne iny level....[/quote] Sa nepoj.eb z 2paca ten uz je davno mrtvy nevim co seci na nom mate ked aj tak bol lepsi Biggie
_________________ "I only say you what I want you to hear, you only see what I want to show" Joe Budden-Downfall
______
|
| Pon Mar 23, 2009 8:14 pm |
|
 |
|
wubanger
Prezident
|
Romulus184 píše: Sa nepoj.eb z 2paca ten uz je davno mrtvy nevim co seci na nom mate ked aj tak bol lepsi Biggie tak biggie je mrtvy o rok menej ako pac no ale neva.. sa nepoebali? ves co sa dialo v amerike ked bol na vyslni pac? to bola revolucia.. pozri aky dlhy cas je mrtvy a este stale sa o nom hovori neco na tom asi bude ne? ves podla mna holy kkt o jeho zivote a co spravil ale tak nejdem ti to tu teraz vysvetlovat

______
|
| Pia Mar 27, 2009 6:53 pm |
|
 |
|
| Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia |
|