RapCity.eu :: Slovenské hip-hop fórum, hiphopforum, rapcity, download, rapidshare, megaupload, uploaded
|
Aktuálny čas je Str Sep 08, 2010 4:27 pm
|
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy |
| Autor |
Správa |
|
Thomasso
Moderátor
Registrovaný: Pia Nov 30, 2007 8:11 pm Príspevky: 1614 Bydlisko: Považská Bystrica
|
 Re: Navrhy a zlepsenia
JOHNO píše: SERUZTE SOM TU SICE TRI DNI AJ Z CESTOU ALE NAPADLO MA ZE V LETE BY SA MOHLO SPRAVIT VOLAKE STRETKO NA PAR DNI IST DO FAKA, POKECAT, POPIT, BARBE CUE A PODOBNE P**  OVINY nie si prvý čo to navrhuje ... bolo by to fajn ale ako už každý povedal šiel by som ale čas miesto a všetko by muselo vyhovovať každému a organizácia by musela byť 100%
_________________ ...,,človek chce mnoho vecí, no zabúda že niektoré z nich chcú všetci"... nemáte ma radi lebo mám svoj štýl ... vysmiať vás nuly Východ - Západ jeden štát keby máte otázky píšte mi cez SS rád pomôžem každému
______
|
| Ned Máj 10, 2009 2:35 pm |
|
 |
|
JOHNO
Homeboy
Registrovaný: Pia Máj 08, 2009 1:36 pm Príspevky: 42 Bydlisko: Martin
|
nie si prvý čo to navrhuje ... bolo by to fajn ale ako už každý povedal šiel by som ale čas miesto a všetko by muselo vyhovovať každému a organizácia by musela byť 100%[/quote]
JJ VSAK O CASE SA MOZE DAT ANKETA ZE KTORY TYZDEN V MESIACI BY SA SLO...MIESTO BY SA DALO TIEZ DOHODNUT ALEBO BY SA MOHLO IST NAPR. NA CHATU ALEBO CHATOVEJ OBLASTI A TAK PROSTE DOHODNUT BY SA TO DALO LEN BY TREBALO LUDI. SPRAV NOVU TEMU A TAM SA TO BUDE RIESIT BLIZSIE
_________________ 92% teenagerov si myslí že Hip-Hop je hudba, ak patríš medzi zvyšných 8% ktorí vedia že niečo ako Hip-Hop hudba neexistuje, jedine tak rap, daj si túto vetu do podpisu.
______
|
| Ned Máj 10, 2009 3:49 pm |
|
 |
|
Brnky
Administrátor
Registrovaný: Str Jan 24, 2007 6:44 pm Príspevky: 7540 Bydlisko: ... prísne tajné ...
|
tak som rozmyslal, ci by sme nemali nejak rozvinut dalej forum... Ci vam tu nechyba nejaka cast, nejak doplnit sekcie fóra... rozdelenie fóra atd... Ak vas nieco napada piste sem...
| Sob Máj 23, 2009 5:05 pm |
|
 |
|
INmOmMeNt
Junior
|
hodil by sa mi tu nejaky THANX mod (tlačítko "Ďakujem"), ktoré by uživatelai dali niekomu, kto by im s niečim pomhol...Podľa mňa by to uživateľov motivovalo viac pomáhať fóru kvalitnými uplaodmi a informáciami...
No a po druhé by sa mi tu hodili nejaké tlačítka (napr. Screen,Info,Tracklist,Download,Password), ktoré by boli umiestnené v smajlíkoch a uplaoderi by ich pridával ido svojich príspevkov....dúfam, že viete o čo ide...
______
|
| Sob Máj 23, 2009 5:47 pm |
|
 |
|
Virusk0
Moderátor
Registrovaný: Str Aug 06, 2008 7:56 pm Príspevky: 1278 Bydlisko: Ružinov
|
_________________ Soldiers in the front, let the heat pump Troops on the left, fight to the death Fam on the right, infrared lights Wolves in the back, ready to attack, for what!
______
|
| Sob Máj 23, 2009 5:50 pm |
|
 |
|
Brnky
Administrátor
Registrovaný: Str Jan 24, 2007 6:44 pm Príspevky: 7540 Bydlisko: ... prísne tajné ...
|
yop to co ty hladas to tu samozrejme mame uz istu dobu... Len to nemame medzi smajlikmy... Ako to používat sa dozvies tu: INFO/TRACKLIST/DOWNLOAD/PASS/NOPASS
| Sob Máj 23, 2009 5:55 pm |
|
 |
|
jamer
Homeboy
|
Udělal bych moderatory tak, ze by kazdy delal vse... Myslím si, že třeba někdo jede někam, tak je lepší aby se o to staralo více lidí, co myslíš BRNKY? :)
______
|
| Pon Máj 25, 2009 5:31 pm |
|
 |
|
Brnky
Administrátor
|
myslim si, ze taketo veci preberame v admin+mod casti... cize tu sa k tomu nevyjadrujem...
| Pon Máj 25, 2009 5:40 pm |
|
 |
|
in_tha_city
Junior
Registrovaný: Pon Jún 22, 2009 5:48 pm Príspevky: 97 Bydlisko: spokojny zivot v Somalsku
|
by som sem dal nejaky cash,reputaciu,thanks alebo proste nieco take zeby ludia ocenili upload alebo radu
|
| Str Jún 24, 2009 2:40 pm |
|
 |
|
Virusk0
Moderátor
Registrovaný: Str Aug 06, 2008 7:56 pm Príspevky: 1278 Bydlisko: Ružinov
|
to sa tu uz aj preberalo...ale myslim si ze to neni take jednoduche spravit jak si mozno myslite...teda neviem nikdy som to nerobil cize ale myslim ze je to dost narocne... a podla mna je to velmi dobry napad...dal by som sem "body" a napr. vstup do VIP sekcie na jeden tyzden 50 bodov...a za jedno kliknutie keby ti da clovek body by bolo 10bodov... aby to nebolo zas take vzacne....a kazdy uzivatel (ale len nad 10 alebo 20 prispevkov!!! ,,to by sa este rozhodlo,,) by mohol kliknut na "+bod+ len raz za tyzden...cize by sa zabranilo veciam ako: naklikanie si milion bodov z ineho uctu,a to s tymi prispevkami aby si si nevytvaral furt nove ucty a nenaklikaval body lebo sa tu taky isto najdu...a dalo by sa za to mozno kupit aj vela inych veci...alebo ma este napadlo RapCity "prehliadacova hra" alebo take daco ako je na facebook mafiawars! to by nam xovo zvysilo navstevnost proste keby sa to spravi bola by to bomba 
_________________ Soldiers in the front, let the heat pump Troops on the left, fight to the death Fam on the right, infrared lights Wolves in the back, ready to attack, for what!
______
|
| Str Jún 24, 2009 7:14 pm |
|
 |
|
| Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia |
|