RapCity.eu :: Slovenské hip-hop fórum, hiphopforum, rapcity, download, rapidshare, megaupload, uploaded
|
Aktuálny čas je Str Sep 08, 2010 4:31 pm
|
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy |
| Autor |
Správa |
|
Pisto2BohDM
Toy
Registrovaný: Uto Jún 30, 2009 10:25 pm Príspevky: 17 Bydlisko: Topolčany
|
 Pre Frajerku
Pls neviem as tak graffytivat ale mohol bi som poprosit volakeho genia co bi nakreslil grafi pre frajerku Meno LauraPls abi tam boli srdca a vela ruuzovej a cervenej fardi diki 
_________________ O reuploady ma nežiadajte nemám nato čas OK
 Pisto2BohDM My Upload
Pls Sťahujte Moje UPLOADY!! Lebo Ked Sa Ani Ras Nestiahnú Sa Po 60 Dni Samostatne VYMAŽÚ!!!
______
|
| Str Júl 01, 2009 8:32 am |
|
 |
|
BULRO821
Moderátor
Registrovaný: Str Júl 11, 2007 1:21 pm Príspevky: 2468 Bydlisko: RUZINOV spinavy vyjebany 821
|
 Re: Pre Frajerku
Pisto2BohDM píše: Pls neviem as tak ?graffytivat? ale mohol bi som poprosit volakeho genia co bi nakreslil grafi pre frajerku Meno LauraPls abi tam boli srdca a vela ruuzovej a cervenej fardi diki  toto uz je do placuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
| Štv Júl 02, 2009 7:47 am |
|
 |
|
nikko
Moderátor
Registrovaný: Pon Sep 03, 2007 11:28 am Príspevky: 913 Bydlisko: Mesto minimum Undergroundu.
|
graffyttivat  frajer iny :D...plus tie gramaticke chyby...umieram asi...chlapce naskecuj nieco ty a daj to sem nech sa posmejem...:)
| Štv Júl 02, 2009 11:23 am |
|
 |
|
Pisto2BohDM
Toy
|
Ste pani slovencinari nie hiphoperi
 Pisto2BohDM My Upload
Pls Sťahujte Moje UPLOADY!! Lebo Ked Sa Ani Ras Nestiahnú Sa Po 60 Dni Samostatne VYMAŽÚ!!!
______
|
| Štv Júl 02, 2009 1:57 pm |
|
 |
|
BULRO821
Moderátor
Registrovaný: Str Júl 11, 2007 1:21 pm Príspevky: 2468 Bydlisko: RUZINOV spinavy vyjebany 821
|
aj ja som HiPhOpEeEeEr?
| Štv Júl 02, 2009 6:49 pm |
|
 |
|
Pisto2BohDM
Toy
|
tak sprevite ten graffit
 Pisto2BohDM My Upload
______
|
| Štv Júl 02, 2009 7:53 pm |
|
 |
|
BULRO821
Moderátor
|
ja ti ho spravim
| Štv Júl 02, 2009 8:52 pm |
|
 |
|
Virusk0
Moderátor
Registrovaný: Str Aug 06, 2008 7:56 pm Príspevky: 1278 Bydlisko: Ružinov
|
toto si vytlac vyfarbickuj jej to a napis tam pre lauru... a tahaj dakam 
_________________ Soldiers in the front, let the heat pump Troops on the left, fight to the death Fam on the right, infrared lights Wolves in the back, ready to attack, for what!
______
|
| Pia Júl 03, 2009 11:50 am |
|
 |
|
Pisto2BohDM
Toy
|
Zato ze si moderator sa mam posrat ujebane decko skurvene 
 Pisto2BohDM My Upload
______
|
| Pia Júl 03, 2009 3:28 pm |
|
 |
|
Alex17
Boss
|
bratu neni ti to trocha trapne ??? shak on ti ta da na kraj HIP-hOP 4 ever a ona bude pocuvat punk ?? sak sa zobud ???? to je MIMOO !!!!!!!! 
_________________ MCAlex: zivot je vzdy taky aky si ho kazdy vymysli mnoho ludi si na to ani za 100 rokov nezmysli pockaj,pockaj,svoju odpoved si premysli vies co ticho ja si ro radsej domyslim
  MCALEX.WBL.SK
______
|
| Pia Júl 03, 2009 5:30 pm |
|
 |
|
| Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia |
|