RapCity.eu :: Slovenské hip-hop fórum, hiphopforum, rapcity, kali, pod maskou je pravda, download, rapidshare, megaupload, uploaded
|
Aktuálny čas je Štv Mar 11, 2010 9:33 am
|
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy |
| Autor |
Správa |
|
stano458
Zero
|
 Re: Rapcity song!
aj ja chcem ísť ale už mate beat?
|
| Sob Okt 31, 2009 8:00 pm |
|
 |
|
pindo2008
Zero
|
Vedel by som zohnat studio ale je u mojho kamosa ale nieco by to aj stalooo :(
|
| Uto Dec 15, 2009 9:37 pm |
|
 |
|
Wdoctor
Zero
Registrovaný: Str Dec 23, 2009 4:15 pm Príspevky: 7 Bydlisko: Halucinogeniovo
|
Poznate tento program Apple Logic Studio 9? je to program na tvorbu hudby (je to fakt good program viac info tu Kód: Len registrovani uzivatelia mozu pozerat odkazy na tomto fore! Registrujte sa alebo sa prihlaste na forum. a myslim si ze ked si ho date na niaky zahranicny warez tak ho stiahnete.
_________________ Bomb The World
|
| Uto Dec 29, 2009 7:47 pm |
|
 |
|
evo589
Toy
|
idem do toho ked to este je
|
| Ned Jan 03, 2010 7:54 pm |
|
 |
|
Kumano
Amateur
Registrovaný: Pia Nov 27, 2009 2:11 am Príspevky: 148 Bydlisko: Turnoff - Praha
|
Dvacet lidí píše, že udělá beat, ale skutek utek...
| Uto Jan 05, 2010 4:15 am |
|
 |
|
Stvoritel
Junior
|
jestli to je jeste aktualni tak textarsky bych se urcite rad podilel
_________________ Snazim se tu produkovat svoje texty a obcas si odpocinu u freestylu :) takze komentujte hlasujte :) a nezlobte :D
|
| Pon Feb 01, 2010 7:55 pm |
|
 |
|
SordorBeats
Homeboy
|
Chalani v poslednom čase nemam moc času zbuchať nové veci, ale našiel som jednu vecičku, ktorá je taká veselšia by som povedal, ostatné mám na také vážnejšie témy a take dramatickejšie beaty...Tento jeden som našiel. skuste vypočut, či by sa hodil na takuto temu,ak hej predlžim,upravim čo treba,ak nie, tak si ho aspon vypočujte :) PEACE ... Kód: Len registrovani uzivatelia mozu pozerat odkazy na tomto fore! Registrujte sa alebo sa prihlaste na forum.
_________________ "Keď ma všetko jebe, hudba je moj mejdej" DRMTKZ
myspace.com/sordorbeats prípadná spolupráca: sordorbeats@gmail.com
|
| Pon Feb 01, 2010 8:04 pm |
|
 |
|
| Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia |
|