RapCity.eu :: Slovenské hip-hop fórum, hiphopforum, rapcity, kali, pod maskou je pravda, download, rapidshare, megaupload, uploaded
|
Aktuálny čas je Štv Mar 11, 2010 10:41 am
|
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 9 ] |
|
| Autor |
Správa |
|
wahenko
Toy
|
 BeatZZZ
Očekuj moje beatzz na Kód: Len registrovani uzivatelia mozu pozerat odkazy na tomto fore! Registrujte sa alebo sa prihlaste na forum. a okomentujte to alebo ohodnoťte .. postupne tam pridávam nové .
|
| Pon Dec 28, 2009 10:54 am |
|
 |
|
SchyZooFrenik
Zero
|
 Re: BeatZZZ
veru nelúbi sa mi tvoja tvorba...83bpm je pre inštrument trochu málo nemyslíš?? :)
|
| Ned Jan 31, 2010 4:17 pm |
|
 |
|
wahenko
Toy
|
no neviem este začinam takze mam malo skúsenosti 
|
| Ned Jan 31, 2010 6:06 pm |
|
 |
|
SordorBeats
Homeboy
|
ani nejde moc o to tempo, ak niekto lubi robit pomalsie beaty nechsapaci,ale to musis potom mat aj nejaky rytmus v tom. melodie ti sem tam dost utekaju od tych beatov, ktore mimochodom tiez su dajake asymetricke...Popracuj trosku na zkvalitnení melodii,popracuj na tom aby si tam mal zhodny rytmus.aby ti sedela melodia s beatom a bude to fajn :) toto mi ale pripomina tie uz dopredu nahrate loopy kedysi v Hip-hop eJay,raz na tom kamarat "skladal" :D :D a nie vzdy sa mu podarilo dat dokopy spravne loopy a takto to potom znelo :)
_________________ "Keď ma všetko jebe, hudba je moj mejdej" DRMTKZ
myspace.com/sordorbeats prípadná spolupráca: sordorbeats@gmail.com
|
| Pon Feb 01, 2010 8:13 pm |
|
 |
|
wahenko
Toy
|
diky za radu .Dopredu nahratí loop ?? jak tam mozes videt vsetko som robil
|
| Pon Feb 01, 2010 8:18 pm |
|
 |
|
SordorBeats
Homeboy
|
nepovedal som, že tam maš dorpedu nahraté loopy, len som i napísal,že tie tvoje nahraté melódie mi tak pripadali,pretože mi nesedeli do beatu,ako som ich pocuval...preto som to k tomu prirovnal :) ale mas dačo v sebe len makaj a pouzivaj uši, to je najhlavnejšie, viackrat si vypocuj co si spravil a ci sa ti to tam fakt hodí,ak pochybujes ,skus to spravit naviackrat, obmen to a tak,nakoniec ti z toho vyjde fajn vecicka :-P
|
| Uto Feb 02, 2010 10:59 pm |
|
 |
|
wahenko
Toy
|
Dakujem . To že mi melodia nesedí do beatu mi povedalo vela ludi hmm ... musim sa s tim viacej pohrat ale diky no 
|
| Uto Feb 02, 2010 11:04 pm |
|
 |
|
SordorBeats
Homeboy
|
v pohode. ked ta to baví,tak sa s tým hraj a prídeš na to ! see ya 
|
| Uto Feb 02, 2010 11:11 pm |
|
 |
|
Kompo
Junior
Registrovaný: Štv Júl 26, 2007 10:10 pm Príspevky: 93 Bydlisko: NR/BA
|
strasne prazde to je a zahuhnane...na bicie urcite treba kompresor a este eqalizacia chyba...a nejaky kontrastny napad lebo pomali zaspim ...este na tom zamakaj ;)
_________________ ---> http://www.myspace.com/kompomusic <---
|
| Ned Feb 21, 2010 1:05 am |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 9 ] |
|
| Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia |
|