RapCity.eu :: Slovenské hip-hop fórum, hiphopforum, rapcity, download, rapidshare, megaupload, uploaded
|
Aktuálny čas je Pia Sep 03, 2010 3:43 pm
|
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 9 ] |
|
| Autor |
Správa |
|
kinimod28
Amateur
|
 Viem
Viem čím sa chcem živiť, chcem dobrým raperom byť, viem že ma čaká dlha cesta, cesta ktora ma ciel to je ta cesta, jedna mudra osoba mi povedala: bracho zajeb si ciel, viem táto osoba mi moc pomohla, viem som jej moc dlžný, tejto osobe som vďačný, viem aký je tento svet, svet je rýchly pomaly svet už niet, viem že sa musim ešte veľa učiť, aby som mohol rap raz skúsiť, viem že aké sú politické ojeby, žiadný splnený sľub tu neni, viem že svet sa mení, lenže nikto si ho necení, viem že sa vyrubavajú lesy, o pol roka tu les není, viem že sa ťaží ropa, ľudia to je nerastná hmota, viem že sú teroristické útoky, príkladom sú New Yorský dvojičky!
Tak čo vydarilo sa?
______
|
| Sob Jan 30, 2010 8:03 pm |
|
 |
|
kinimod28
Amateur
|
 Re: Viem
patrilo by sa okomentovať ten text...
______
|
| Sob Jan 30, 2010 10:21 pm |
|
 |
|
Kumano
Boss
Registrovaný: Pia Nov 27, 2009 2:11 am Príspevky: 237 Bydlisko: Turnoff - Praha
|
ujde to 
_________________ Scháníte něco od Aggro Berlin? > Napište PM a já vám to uploadnu!
______
|
| Ned Jan 31, 2010 1:50 am |
|
 |
|
Alex17
Boss
|
takze....radsej si pis rymy a furt trenuj pre seba,ale nedavaj to sem !!
_________________ MCAlex: zivot je vzdy taky aky si ho kazdy vymysli mnoho ludi si na to ani za 100 rokov nezmysli pockaj,pockaj,svoju odpoved si premysli vies co ticho ja si ro radsej domyslim
  MCALEX.WBL.SK
______
|
| Ned Feb 07, 2010 1:46 pm |
|
 |
|
kinimod28
Amateur
|
preco nie?
______
|
| Ned Feb 07, 2010 1:53 pm |
|
 |
|
Stvoritel
Amateur
|
ja nevim podle me to neni text. Pod textem si predstavuju neco co nema jen 11rymu :) jinejma slovama neni to text protoze je to kratky :D zkus si to udelat do nejakyho instra co nema jen 30 vterin :)
______
|
| Ned Feb 07, 2010 2:37 pm |
|
 |
|
Thomasso
Moderátor
Registrovaný: Pia Nov 30, 2007 8:11 pm Príspevky: 1614 Bydlisko: Považská Bystrica
|
opäť krátke ... a samá vata chce to poriadny text s veľkým T skús dať niečo zo života ale mne to príde tak že ty máš v hlave stále témy ktoré si počul u iných raperov v pesničkách ... to nie je urážka to je rada že odosobni sa už od iných a ukáž čo si ty
_________________ ...,,človek chce mnoho vecí, no zabúda že niektoré z nich chcú všetci"... nemáte ma radi lebo mám svoj štýl ... vysmiať vás nuly Východ - Západ jeden štát keby máte otázky píšte mi cez SS rád pomôžem každému
______
|
| Ned Feb 07, 2010 2:41 pm |
|
 |
|
kinimod28
Amateur
|
no ja viem ze tie temy su skopirovane od nejakych raperov... (nie texty)... ale neviem vymislet poriadnu themu neviem preco...
______
|
| Ned Feb 07, 2010 4:38 pm |
|
 |
|
BULRO821
Moderátor
Registrovaný: Str Júl 11, 2007 1:21 pm Príspevky: 2454 Bydlisko: RUZINOV spinavy vyjebany 821
|
tak premyslaj a nehadz sem picoviny. vac nemam co povedat, aj tak ta to co chvilu prejde
| Pon Feb 08, 2010 12:28 pm |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 9 ] |
|
| Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia |
|