RapCity.eu :: Slovenské hip-hop fórum, hiphopforum, rapcity, kali, pod maskou je pravda, download, rapidshare, megaupload, uploaded
|
Aktuálny čas je Pia Mar 12, 2010 3:19 pm
|
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy |
Rytmus - Verejný Nepriatel
| Autor |
Správa |
|
James Lost
VIP
Registrovaný: Sob Júl 18, 2009 6:11 pm Príspevky: 209 Bydlisko: Metan City a.k.a. Ostrava
|
 Rytmus - Verejný Nepriatel
_________________ 92% teenagerov si myslí že Hip-Hop je hudba, ak patríš medzi zvyšných 8% ktorí vedia že niečo ako Hip-Hop hudba neexistuje, jedine tak rap, daj si túto vetu do podpisu.
CD's co nás čekají v roce 2010 CZ/SK scéna
|
| Pon Feb 08, 2010 7:56 pm |
|
 |
|
flegmatik
RapCity Cup Winner
|
 Re: Rytmus - Verejný Nepriatel
popiči klip
|
| Pon Feb 08, 2010 8:14 pm |
|
 |
|
nikko
Moderátor
Registrovaný: Pon Sep 03, 2007 11:28 am Príspevky: 898 Bydlisko: Mesto minimum Undergroundu.
|
cakal som viac zaberov na tu spominanu znicenu bratislavu...ale tak co ja viem dobra praca animatorov, ale celkovo muka pre mna...
| Pon Feb 08, 2010 8:44 pm |
|
 |
|
Stvoritel
Junior
|
Rytmuse nemusim ale ten klip se mi libil :)
_________________ Snazim se tu produkovat svoje texty a obcas si odpocinu u freestylu :) takze komentujte hlasujte :) a nezlobte :D
|
| Pon Feb 08, 2010 8:49 pm |
|
 |
|
Thomasso
Moderátor
Registrovaný: Pia Nov 30, 2007 8:11 pm Príspevky: 1571 Bydlisko: Považská Bystrica
|
nikko ale tých záberov na tú Blavu je tam podľa mňa dosť ... klip sa mi páči osobne mám aj túto pesničku rád a že stál 5 mega mám úplne v prdeli ... keby na to mám tak si to tiež spravím aj za 20 ... čo sa má Rytmus hanbiť za to čo zarobil? podľa mňa je to super práca 
_________________ ...,,človek chce mnoho vecí, no zabúda že niektoré z nich chcú všetci"... nemáte ma radi lebo mám svoj štýl ... vysmiať vás nuly Východ - Západ jeden štát keby máte otázky píšte mi cez SS rád pomôžem každému
|
| Pon Feb 08, 2010 9:19 pm |
|
 |
|
BULRO
Moderátor
Registrovaný: Str Júl 11, 2007 1:21 pm Príspevky: 2063 Bydlisko: Ružinov
|
kvalitna kvalita a ten trek je proste kurva pravdivy
| Pon Feb 08, 2010 9:49 pm |
|
 |
|
stokask
Boss
Registrovaný: Uto Okt 27, 2009 2:26 pm Príspevky: 228 Bydlisko: MARTIN
|
sa mi to rátalo tie rozjebané budovy aj text.Len 5 000 000 za tú animátorskú prácu sa mi zdá trochu vela. 
| Uto Feb 09, 2010 11:51 am |
|
 |
|
wubanger
Prezident
|
nikko píše: cakal som viac zaberov na tu spominanu znicenu bratislavu...ale tak co ja viem dobra praca animatorov, ale celkovo muka pre mna...

|
| Uto Feb 09, 2010 2:39 pm |
|
 |
|
Virusk0
Moderátor
Registrovaný: Str Aug 06, 2008 7:56 pm Príspevky: 1087 Bydlisko: Ružinov
|
ked urobim ja temu, kde dam jedno video s rytmusom, a niekto zacne ze "naco vytvaram temu s jednym videom" velice sa seci priklanaju.. ale ked ju vytvori niekto iny tak pekne komentujete az dokym niekto nezacne picovat....
_________________ Nebite sa do hrude... Robiť srdcom to čo iný robia iba hlavou... !Kali - Teraz idem ja!

[satyr]
|
| Uto Feb 09, 2010 2:48 pm |
|
 |
|
BULRO
Moderátor
Registrovaný: Str Júl 11, 2007 1:21 pm Príspevky: 2063 Bydlisko: Ružinov
|
ty si vytvoril temu ktora tu uz bol. rytmus na koncerte cekuj alebo nieco take. tuto mas diskusiu k jeho novemu klipu
| Uto Feb 09, 2010 3:05 pm |
|
 |
|
| Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Salalaj7 a 0 hostia |
|