|
RapCity.eu :: Slovenské hip-hop fórum, hiphopforum, rapcity, download, rapidshare, megaupload, uploaded
|
Aktuálny čas je Sob Júl 31, 2010 3:29 pm
|
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy |
Co Vam chyba na SK/CZ scene?
| Autor |
Správa |
|
Hypo
Professional
Registrovaný: Ned Sep 02, 2007 1:51 pm Príspevky: 835 Bydlisko: Bardejov / Stropkov
|
 Re: Co Vam chyba na SK/CZ scene?
______
Ja to chápem  Ale na Slovensku chýba niečo originálne a niečo veľmi dobré.. OLA Crew jediná skupina, kt. možem pomaly..
_________________ Východ neni záchod ! Viac info nájdeš na: http://my.hip-hop.sk/Hypo °°° Hypo Kyrie °°°
|
| Sob Jan 24, 2009 5:25 pm |
|
 |
|
Buchtala
Amateur
|
______
chyba mi tu viac skupin ako su napr. : zla strava , stanica projekt , mater (skladby ako na deme material) , modre hory (troska poezie neuskodi) , mdž-kari (stara skola neni o com) a este neico by sa naslo ale momentalne ma nenapada
|
| Sob Jan 24, 2009 10:18 pm |
|
 |
|
wertikal
Boss
Registrovaný: Ned Aug 03, 2008 1:34 pm Príspevky: 285 Bydlisko: Ružomberok
|
______
Buchtala píše: chyba mi tu viac skupin ako su napr. : zla strava , stanica projekt , mater (skladby ako na deme material) , modre hory (troska poezie neuskodi) , mdž-kari (stara skola neni o com) a este neico by sa naslo ale momentalne ma nenapada s tymto suhlasim...akurat tak modre hory moc nemusim....proste tu chyba viac takeho oldschool hip-hopu...ktory ti da nieco do zivota a ktory je pravdivy 
|
| Ned Feb 01, 2009 10:23 am |
|
 |
|
OSiRiS
Uploader
|
______
johnny tuto zemu zalozil isto preto aby vedel co dat na svoj pripravovany album, takze zachvilu (tak o 10-20 rokov ) sa mate naco tesit :D do toho mnemo !
_________________ The Underground is like the moon you only see us at times And at times were like skies when the stars recline
|
| Ned Feb 08, 2009 3:39 pm |
|
 |
|
Hypo
Professional
Registrovaný: Ned Sep 02, 2007 1:51 pm Príspevky: 835 Bydlisko: Bardejov / Stropkov
|
______
Myslím, že bude skôr vonku od Mnema 
_________________ Východ neni záchod ! Viac info nájdeš na: http://my.hip-hop.sk/Hypo °°° Hypo Kyrie °°°
|
| Pon Feb 09, 2009 11:44 am |
|
 |
|
Romulus184
Amateur
|
______
Mne tu chyba solo album od Ega ktory dufam vyjde tento rok
_________________ "I only say you what I want you to hear, you only see what I want to show" Joe Budden-Downfall
|
| Ned Mar 15, 2009 8:09 am |
|
 |
|
mir.cest
Zero
|
______
me schazi tvorba ktera by byla do pohody 
|
| Štv Mar 11, 2010 9:19 pm |
|
 |
|
lolo30390
Toy
|
______
Romulus184 píše: Mne tu chyba solo album od Ega ktory dufam vyjde tento rok Súúúúhlas sefe 
|
| Pia Mar 12, 2010 12:22 am |
|
 |
|
prejav
Amateur
|
______
wertikal píše: Buchtala píše: chyba mi tu viac skupin ako su napr. : zla strava , stanica projekt , mater (skladby ako na deme material) , modre hory (troska poezie neuskodi) , mdž-kari (stara skola neni o com) a este neico by sa naslo ale momentalne ma nenapada s tymto suhlasim...akurat tak modre hory moc nemusim....proste tu chyba viac takeho oldschool hip-hopu...ktory ti da nieco do zivota a ktory je pravdivy  suhlasim takisto :) + nove veci od DMS sa tesim :) a chyba mi eNeS :(
|
| Pia Mar 12, 2010 3:13 pm |
|
 |
|
Netvor
VIP
|
______
V prvom rade mi chybaju fanusikovia, ktori cenia a skutocne podporuju niekoho tvorbu (viz. slabe predaje)... Potom mi niekedy chyba sebakritika u niektorych "umelcov", kedy mam pocit, ze ani nepocuju, ako niektore ich skladby su zle... Viac inteligentnych rozhovorov. Urctie by som si dal, nejake dalsie skladby z autotunom, i ked Slovencina cezen neznie tak dobre ako anglictina. A chybaju mi crunkove veci, i ked coskoro nejake budu (WHAT?)... Chybaju mi inteligentne skladby a chyba mi u vacsiny albumov taka profesionalita, s akou bol robeny Rytmusov Kral... Chyba mi nieco, co by dobre prezentovalo scenu v radiach, televiziach a tak... hity a pod...
|
| Ned Mar 14, 2010 6:00 pm |
|
 |
|
| Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia |
|