RapCity.eu :: Slovenské hip-hop fórum, hiphopforum, rapcity, download, rapidshare, megaupload, uploaded
|
Aktuálny čas je Štv Sep 09, 2010 11:34 pm
|
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy |
| Autor |
Správa |
|
Monro
VIP
Registrovaný: Str Jan 24, 2007 1:54 am Príspevky: 938 Bydlisko: RS
|
 Re: Sample alebo synthe?
Mc Cash píše: monro a robis cisto iba cez flko alebo mas aj nejaky midi kontroler alebo klavesy ? mam aj klavesy M Audio - Oxygen 49 neni to nic extra ale na dohravky popripade vlastnu tvorbu myslim ze stacia ak neste narocny :) a nebuchate do toho ako bo bubnoch tak aj vydrzia nejaky ten cas :D
______
|
| Str Dec 02, 2009 2:03 am |
|
 |
|
GRAMO PRODUCTiON
Homeboy
|
samplovaná hudba je pekná ale aj lahká nájdeš si sampel skrátiš rozdelíš na časti pridáš efekty atď dáš bycie a je byat ja sampolvanie neuznávam radšej hrané synthy ale hlavne hraný klavír husle a tak....a to na Vst-čka --------♦ stačí napísať do googlu free Vst a máte ...Neni zač 

-------♦http://www.my.hip-hop.sk/fiasco♦-------
______
|
| Sob Feb 27, 2010 9:08 pm |
|
 |
|
JohnnyMnemonik
VIP
Registrovaný: Sob Aug 25, 2007 12:29 pm Príspevky: 794 Bydlisko: Mestecko Pri Hraniciach
|
Ja zas mam uplne odlisny nazor na samplovanie. Samplovanie bolo oddavna sucastou rapu a produkcie. Tie hodiny stravene ich hladanim, pocuvanim sekanim sa daju doslova zamilovat. A aj na samplovanie treba mat cit. Ako aj hrane instrumenty maju svoje caro, ale na to treba tiez talent. Lebo ked pocuvam tak produkcie od mladeze na my.hh.sk tak 90% z nich mi znie ako midi melodie bez napadu.
|
| Štv Mar 04, 2010 1:40 pm |
|
 |
|
SordorBeats
Homeboy
|
ja plne suhlasim s Johnymm... Samplovačka nie je žiadna hračka... človek musi vediet si najst tu spravnu vec a vediet ju aj pekne rozdelit a potom aj vediet presne pouzit aj podla tempa a vsetko to ostatne...ja napriklad absolutne momentalne radsej nesamplim,lebo si neviem najst vhodne pasaže a nie je to proste lahka zalezitost, niekto na to ma ,niekto nie... a ked už robim cez to MIDI rozhranie, tak sa snažim robit cez kvalitnejsie VSTička, nie tie jednoduche volne stiahnutelne shity,ktore maju umely zvuk a vobec mi nepripominaju zvuk napr. piana alebo husličiek a podobne...a ked uz nieco aj nahram ,tak do toho hodim nejake reeverby,filtre, delay a podobne srandy, aby to malo lepsi zvuk aby to nebolo monotoonne... takze pre mna synth skor ako sample...
_________________ "Keď ma všetko jebe, hudba je moj mejdej" DRMTKZ
myspace.com/sordorbeats prípadná spolupráca: sordorbeats@gmail.com
______
|
| Štv Mar 04, 2010 2:00 pm |
|
 |
|
Monro
VIP
|
GRAMO PRODUCTiON píše: samplovaná hudba je pekná ale aj lahká nájdeš si sampel skrátiš rozdelíš na časti pridáš efekty atď dáš bycie a je byat ja sampolvanie neuznávam radšej hrané synthy ale hlavne hraný klavír husle a tak....a to na Vst-čka --------♦ stačí napísať do googlu free Vst a máte ...Neni zač  Lahka ? najdes si sampel ? robil si to niekedy ? mne trva niekedy aj 15 hodin cisteho casu (nemyslim tym ze 15 hodin sedim za kompom a pocuvam ale cisty cas) kym najdem aspon jednu dve veci co sa mi pacia :) rozdelis pridas efekty a das bycie a jeto ? a nekedy sa tam aj nieco dohrava :) takze moze vzniknutu neco uplne ine a sampel sa pouzije len ako tenucky zaklad. ps: Free VST stoja za prd !
______
|
| Pon Mar 08, 2010 12:13 am |
|
 |
|
GRAMO PRODUCTiON
Homeboy
|
No však každý má názor aký má ja som ho už zmeniť písal som to preto lebo to ešte moc nevem  som kkt...no a free vst sú na hovno ale sú free nemám l=ova nato aby som kupoval ešte aj vst-čka

______
|
| Pon Mar 08, 2010 9:49 pm |
|
 |
|
Monro
VIP
|
GRAMO PRODUCTiON píše: No však každý má názor aký má ja som ho už zmeniť písal som to preto lebo to ešte moc nevem  som kkt...no a free vst sú na hovno ale sú free nemám l=ova nato aby som kupoval ešte aj vst-čka Mas ale internet :) nemusis nic kupovat ! ps:si na warez fore :) ale psst 
______
|
| Štv Mar 11, 2010 3:48 am |
|
 |
|
GRAMO PRODUCTiON
Homeboy
|
však hej  ale tu nejsú žiadne také vst-čka iba ak sample za ktoré fakt ďakujem 

______
|
| Štv Mar 11, 2010 11:26 pm |
|
 |
|
Monro
VIP
|
GRAMO PRODUCTiON píše: však hej  ale tu nejsú žiadne také vst-čka iba ak sample za ktoré fakt ďakujem  pouzi google :) google he kamarat rad pomoze :)
______
|
| Štv Mar 18, 2010 5:55 pm |
|
 |
|
GRAMO PRODUCTiON
Homeboy
|
pááNebože veď ale fakt kvalitné Vst-čka ti nikdo zadara na net Nedá 

______
|
| Str Mar 24, 2010 10:59 pm |
|
 |
|
| Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia |
|