|
|
Registrovať •
FAQ
• Hľadať • Prihlásenie
|
RapCity.eu :: Slovenské hip-hop fórum, hiphopforum, rapcity, download, rapidshare, megaupload, uploaded
|
Aktuálny čas je Štv Sep 09, 2010 11:15 pm
|
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
| Autor |
Správa |
|
JohnnyMnemonik
VIP
Registrovaný: Sob Aug 25, 2007 12:29 pm Príspevky: 794 Bydlisko: Mestecko Pri Hraniciach
|
 DJ stuff
Pani DJi (ak ste tu nejaky) pochvalte sa, ake mate masiny? Pripadne na com ste zacinali a tak, mozno to pomoze ludom, ktori chcu s tym zacat (ako napr. ja).
|
| Pia Okt 16, 2009 9:40 am |
|
 |
|
Shisho
Junior
|
 Re: DJ stuff
Hercules mk2 zatial :D...analogovy mixpult uz je pomaly na ceste:D
_________________ Inak DeeJaying to istíí=D [color=#FF0000] ...Kdo chce DJ-a na neaku party alebo podobne nech napise...[/color]
______
Naposledy upravil Shisho dňa Pon Jan 11, 2010 4:19 pm, celkovo upravené 1
|
| Pia Okt 16, 2009 12:58 pm |
|
 |
|
lubinho7
Zero
Registrovaný: Pia Aug 24, 2007 11:35 pm Príspevky: 1 Bydlisko: Nitra
|
jáá samozrejme kukám vokol seba.. djing je pekná vec.. virtualko stahnutéé.. pár mesácov a masívne som chodil na brigády, hocijako som zarábal peňáze.. kúpil som si prvý gramáč Stanton T120.. aa tak to išlo.. teraz mám 2xStanton T120, mixák vestax pmc-05 pro II, 2xshure M44g a Stanton DJ PRO 2000.. kompletnom zložení to mám nejak od leta.. stále sa mi to páči, napĺňa ma to..  a šetrím na ďalšé vecičky.. 
_________________ ..svojou chybou som stratil človeka aj keď som ho mal rád, nehal som to tak a nepovedal prosím vráť sa kamarát...pritom na to myslím pred každým stykom, no už som si zvykol nehávať tí slová pod jazykom.. EGO
______
|
| Ned Okt 18, 2009 8:04 pm |
|
 |
|
DjArim
Toy
|
2x technics MK5 vestax pmc 06 pro + PRO X FADER a RANE SERATO SCRATCH LIVE viac mi netreba...
______
|
| Uto Okt 20, 2009 3:11 pm |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
| Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|