RapCity.eu :: Slovenské hip-hop fórum, hiphopforum, rapcity, download, rapidshare, megaupload, uploaded
|
Aktuálny čas je Štv Sep 09, 2010 11:18 pm
|
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy |
Underground z vašho mesta.
| Autor |
Správa |
|
Rockeet
Amateur
Registrovaný: Ned Aug 12, 2007 10:10 pm Príspevky: 100 Bydlisko: PD City
|
 Underground z vašho mesta.
Napíšte dáky underground z vášho mesta čo podla vás stoji za zmienku :)
_________________ [blink]http://my.hip-hop.sk/B51_Flow http://my.hip-hop.sk/B51_Flow http://my.hip-hop.sk/B51_Flow[/blink]
______
|
| Ned Dec 28, 2008 2:31 am |
|
 |
|
Tef
Toy
|
 Re: Underground z vašho mesta.
Zla Strava, 3jada, Poulicny smak, Testament, Projekt pack - Nitriansky Kraj
| Pon Jan 05, 2009 6:39 pm |
|
 |
|
eSPé
VIP
Registrovaný: Pon Máj 21, 2007 11:52 pm Príspevky: 796 Bydlisko: Myjava
|
hmm u Nas je tu toho pár ... KMé,Weezo,Zevreta Cihla (Niktos,Wrach/Jesus),Stratený v Tme,Vykopany z Jamy, Stavy Mesta,Prehlad Reči,ESO,Double_eL,Krpec a potom ešte nejaky nadšenci... a to sme maličké mesto Myjava a jeho blizke okolie
_________________ Čekuj profil http://my.hip-hop.sk/eSPe Kde najdeš nejakú moju tvorbu ... Podporuj SCENU a ked nie tahaj do p... ! Stahuj a komentuj, klikaj --> Myjawa Fstane Spopela číslo 1
______
|
| Pon Jan 05, 2009 10:13 pm |
|
 |
|
hany313
Toy
|
SLC a.k.a. SL COMUNITA
Stará Ľubovna kaamo
_________________ Mam v pici ci si o mne niekto mysli ze som kokot, lebo pokial byt iny a zit inak ako vecina znamena byt kokot, tak som rad ze som kokot. A som na to hrdy ze som kokot.
Traqikomix_outro
______
|
| Sob Feb 14, 2009 4:10 pm |
|
 |
|
BULRO821
Moderátor
Registrovaný: Str Júl 11, 2007 1:21 pm Príspevky: 2473 Bydlisko: RUZINOV spinavy vyjebany 821
|
2PRE CIEL
| Sob Feb 14, 2009 6:30 pm |
|
 |
|
Thomasso
Moderátor
Registrovaný: Pia Nov 30, 2007 8:11 pm Príspevky: 1614 Bydlisko: Považská Bystrica
|
nič moc snaží sa tu veľa chalanov ale nie je kde nahrávať 
_________________ ...,,človek chce mnoho vecí, no zabúda že niektoré z nich chcú všetci"... nemáte ma radi lebo mám svoj štýl ... vysmiať vás nuly Východ - Západ jeden štát keby máte otázky píšte mi cez SS rád pomôžem každému
______
|
| Sob Feb 14, 2009 6:34 pm |
|
 |
|
2012
Porotca
|
unas na okoly neni nic...ako thomasso napisal snazi mnoho ludi no nikomu to nejde...ja som s kamosom pisal par textov spravil hudbu no vzdali sme to...taze asi tak...0 bodov unas.. 

SLOVENSKO
PO TRÁVE SA NECHODÍ, PO TRÁVE SA SMEJE!!! Levo ft. P.O.T.D - Kráľovstvo Nebeské
______
|
| Pia Feb 20, 2009 9:31 pm |
|
 |
|
sakac
Premier
|
NOACO Humenne Keby niekto cel upnem tu nejaku pesnicku ;)
______
|
| Pia Feb 20, 2009 11:43 pm |
|
 |
|
waitenQ
Moderátor
Registrovaný: Sob Sep 01, 2007 11:16 pm Príspevky: 1547 Bydlisko: BBzoo
|
WriTTer píše: unas na okoly neni nic...ako thomasso napisal snazi mnoho ludi no nikomu to nejde...ja som s kamosom pisal par textov spravil hudbu no vzdali sme to...taze asi tak...0 bodov unas..  Práve že by ste mali makať keď konkurencia žiadna, mali by ste dobru šancu sa presadiť...
_________________ Príd si zahrat na moj nový counter-strike 1.6 publik server... ip adresa : 217.11.249.93:27134
______
|
| Ned Feb 22, 2009 2:37 pm |
|
 |
|
Thomasso
Moderátor
Registrovaný: Pia Nov 30, 2007 8:11 pm Príspevky: 1614 Bydlisko: Považská Bystrica
|
WriTTer píše: unas na okoly neni nic...ako thomasso napisal snazi mnoho ludi no nikomu to nejde...ja som s kamosom pisal par textov spravil hudbu no vzdali sme to...taze asi tak...0 bodov unas..  zle ma cituješ napísal som že snaží sa mnoho ale nie že nikomu to nejde ale že nie je kde nahrávať a to je sakramenský rozdiel a nevzdávajte to
_________________ ...,,človek chce mnoho vecí, no zabúda že niektoré z nich chcú všetci"... nemáte ma radi lebo mám svoj štýl ... vysmiať vás nuly Východ - Západ jeden štát keby máte otázky píšte mi cez SS rád pomôžem každému
______
|
| Ned Feb 22, 2009 2:43 pm |
|
 |
|
| Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|