RapCity.eu :: Slovenské hip-hop fórum, hiphopforum, rapcity, download, rapidshare, megaupload, uploaded
|
Aktuálny čas je Štv Sep 09, 2010 11:35 pm
|
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy |
vraj skece+ cower cyclops
| Autor |
Správa |
|
palkins
Homeboy
|
 Re: vraj skece+ cower cyclops
je to pekne...fakt super....len newem pochopit preco si prestrekal ten modry piece ....nemohol si vedla???mier...
______
|
| Pon Jún 21, 2010 9:24 pm |
|
 |
|
NESARonE
Boss
Registrovaný: Štv Feb 19, 2009 9:04 am Príspevky: 314 Bydlisko: squad, eSeL
|
hm hm hm .. no ta stena .. tie odlesky si mohol viacej zjemniť teda aby viacej realne vyzerali.. outline si dávať nemusel nepasuje to k 3D .. skús ísť viacej do preistoru a do tvarov.. inšpiruj sa boshom krea-om, sainterom a ešte neviem kym.. mier .)
| Uto Jún 22, 2010 10:00 pm |
|
 |
|
coWer
Toy
Registrovaný: Ned Feb 28, 2010 5:28 pm Príspevky: 21 Bydlisko: trvale
|
prave ze ich smerom nechem ist, nemam rad 3d wildstyle, mrte dlho lustim co tam je. skor si idem ariel-ovim, jednoduche a jasne no a tie odlesky, je ich trochu vela ale z dialky to vyzera lepsie s nima ako bez nich
_________________ "... je to prirodzená psychická obrana, šeďou nezdegenerovaného maldého chalana..."
______
|
| Str Jún 23, 2010 4:10 pm |
|
 |
|
coWer
Toy
Registrovaný: Ned Feb 28, 2010 5:28 pm Príspevky: 21 Bydlisko: trvale
|
_________________ "... je to prirodzená psychická obrana, šeďou nezdegenerovaného maldého chalana..."
______
|
| Štv Júl 29, 2010 7:30 pm |
|
 |
|
ZONEone
Amateur
Registrovaný: Uto Máj 18, 2010 3:53 pm Príspevky: 108 Bydlisko: cadca city !
|
nabuduce kamaratovi prijeb lebo to vypada tym tegom riadne dojebkané...by mi hento ktosi urobil tak by som ho asi sfackal 

______
|
| Štv Aug 12, 2010 6:22 pm |
|
 |
|
SkaZOO
Amateur
|
Hm tak mne sa to paci pretoze mam respekt pred 3D len tie tvary mi pridu strasne stare skus nieco nove kombinacie viac farieb a podobne skus to niecim ozivi nerobit to len ako polepene a povystrihovane kocky  ale mas talent to sa musi uznat 
_________________ Základom je rodina
______
|
| Štv Sep 09, 2010 10:34 pm |
|
 |
|
| Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia |
|