hip hop shop

RapCity.eu :: Slovenské hip-hop fórum, hiphopforum, rapcity, download, rapidshare, megaupload, uploaded

Kali – Iný nebudem (prod. LKAMA) (2o1o)
Hafner a Beyuz - Raj Surferov (2010)
Aktuálny čas je Sob Júl 31, 2010 3:25 pm

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 40 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší
 Vypoved Kaizasa o konflikte s Rytmusom a KF 
Autor Správa
Junior
Junior

Poslať Re: Vypoved Kaizasa o konflikte s Rytmusom a KF

______
risox píše:
reckypp píše:
najuspesnejsieho sk/cz rapera
odkial mas ze rytmus je raper??? on je popovy umelec. stavim sa ze tvoj vek je okolo 14-15 rokov... keby mal kaidzas love nevravim ze nema tiez si zaplati dj-ov ale on to nepotrebuje...na rodiel or rytma...ktory nas stale zahrna svojimi videami na youtube

sak hej rytmus je umelec a co je na tom zle?...ano ano keby mal love......hahahaha a ty si co kajdzas ,ze pises, ze on to nepotrebuje?co tu pleties videa?ty si typicky hejter rytmusa neznasas ho ,ale pritom vies o nom vsetko...

Sob Mar 06, 2010 3:26 pm
Homeboy
Homeboy

______
a ty si myslis ze premier -a zaujima ze ci je rytmus dobry?sak mu slovo ani nerozumi akurat mu rytmo zaplati za beat kery potom textom dojebal bo si sere do papule bo v jednom treku vyprava jaky je ulicny cavo a najvacsi rapper na Sk a v druhom zas ze uz neni rapper a spieva aj ked spievat nevi takze je to este vac na kokot bacov(ale neze zacne volado vypravat ze by som ani ja nevedel spivat lepsie bo toe pravda ze nevedel a opak netvrdim)...inac zober si ten album bez mad skilla a premiera sak to by sa ocuvat nedalo bo len huby su tam dobre

Sob Mar 06, 2010 3:31 pm
Uploader
Uploader
Obrázok užívateľa

______
reckypp píše:
risox píše:
reckypp píše:
najuspesnejsieho sk/cz rapera
odkial mas ze rytmus je raper??? on je popovy umelec. stavim sa ze tvoj vek je okolo 14-15 rokov... keby mal kaidzas love nevravim ze nema tiez si zaplati dj-ov ale on to nepotrebuje...na rodiel or rytma...ktory nas stale zahrna svojimi videami na youtube

sak hej rytmus je umelec a co je na tom zle?...ano ano keby mal love......hahahaha a ty si co kajdzas ,ze pises, ze on to nepotrebuje?co tu pleties videa?ty si typicky hejter rytmusa neznasas ho ,ale pritom vies o nom vsetko...

hejter som sa zasmial :comm: ked ho mas tak rad mas jeho cd? ja som rytmusa pocuval ked ty si zacal chodit na zakladnu takze mi to nevypravaj hluposti. ked som mal 13rokov som ho zacal pocuvat ked este za nieco stal a jeho tvorba bola zo srdca teraz o 6rokov ked mu ide o love si ho stale vypocujem. ale uz nie som na nom zavisli...este mi povedz tvoj vek?ty si zase typicke decko co ho bude obhajovat stavim za ze ked ide v telke jeho klip alebo v smotanke s nim je rozhovor a povie svoje typicke frazi ze nehresi nepije nefajci nedroguje neklame ...ani nedychas...ja sa len smejem jak si protireci vo svojich rozhovoroch...

Sob Mar 06, 2010 3:58 pm
Moderátor
Moderátor
Obrázok užívateľa

______
a ja si myslím že sa tu rozbieha spam tak ešte jeden taký podobný príspevok tak vás všetkých troch zruším :wink14: ďakujem za pozornosť :give_rose:

keby máte otázky píšte mi cez SS rád pomôžem každému

Sob Mar 06, 2010 5:28 pm
Profil ICQ WWW
Junior
Junior

______
Citácia:
hejter som sa zasmial :comm: ked ho mas tak rad mas jeho cd? ja som rytmusa pocuval ked ty si zacal chodit na zakladnu takze mi to nevypravaj hluposti. ked som mal 13rokov som ho zacal pocuvat ked este za nieco stal a jeho tvorba bola zo srdca teraz o 6rokov ked mu ide o love si ho stale vypocujem. ale uz nie som na nom zavisli...este mi povedz tvoj vek?ty si zase typicke decko co ho bude obhajovat stavim za ze ked ide v telke jeho klip alebo v smotanke s nim je rozhovor a povie svoje typicke frazi ze nehresi nepije nefajci nedroguje neklame ...ani nedychas...ja sa len smejem jak si protireci vo svojich rozhovoroch...

chlapce mam 19 rokov a ja rap pocuvam od 11 ked ne skor...podla toho co pises som rytmusa pocuval skor asi ja.....a som rad, ze rytmus je taky aky je a nie taky aky bol na zvuk ulice....mysli si co chces a pocuvaj si co chces...

Sob Mar 06, 2010 6:03 pm
VIP
VIP

______
Osobne sa mi "novy" Rytmus stale paci, (komercny) rap je casto sucastou popu (minimalne v USA) a pokial dobre pocujem, tak okrem 2-3 trekov a interlud na Kralovi Rytmus rapuje, takze je rapovy album. Taky Opak tiez vie spievat (podla mna este lepsie nez R.) a ma viac popovych spoluprac a trekov ako Rytmus, preco pri nom sa nikto nestazoval?

+ rapper, ktory vie spievat ma vyhodu oproti ostatnym

Uto Mar 09, 2010 8:04 pm
Zero
Zero

______
Zatim sem jinak nez pres vocoder rytmusa spivat neslysel a to neni umení pres vocoder muže spivat každy...

Uto Mar 09, 2010 9:02 pm
Toy
Toy

______
Ani trochu sa mi to nepaci. Rytma nechapem.......

Sob Mar 13, 2010 1:58 pm
RapCity Cup Winner
RapCity Cup Winner

______
Netvor píše:
Osobne sa mi "novy" Rytmus stale paci, (komercny) rap je casto sucastou popu (minimalne v USA) a pokial dobre pocujem, tak okrem 2-3 trekov a interlud na Kralovi Rytmus rapuje, takze je rapovy album. Taky Opak tiez vie spievat (podla mna este lepsie nez R.) a ma viac popovych spoluprac a trekov ako Rytmus, preco pri nom sa nikto nestazoval?

+ rapper, ktory vie spievat ma vyhodu oproti ostatnym

Konečne tu nekto múdro povedal

Sob Mar 13, 2010 2:03 pm
Moderátor
Moderátor
Obrázok užívateľa

______
a VY tu nemáte riešiť jeho spev buď sa vyjadrite k téme alebo si založte inú!!! neviete čítať názvy???

keby máte otázky píšte mi cez SS rád pomôžem každému

Sob Mar 13, 2010 5:42 pm
Profil ICQ WWW
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 40 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť